ACCA obuke
ACCA U okviru svojih aktivnosti, PwC Akademija organizuje pripremne obuke za polaganje ispita za ACCA kvalifikaciju .
 
PwC Mini MBA

Dr Konstantin Kiritsis, Predavač, PwC Akademija

 
Šta je to PwC Akademija?
PwC Akademija je obrazovni deo globalne organizacije PricewaterhouseCoopers (PwC) u Srbiji. PwC Akademiju čine stručnjaci sa iskustvom koji polaznicima prenose iskustva i znanja koja i sami redovno koriste u svakodnevnoj praksi.
Nudimo različite programe obuke za sticanja znanja i veština potrebnih u savremenom poslovanju. Ponuda je koncipirana na osnovu iskustava naših eksperata i globalne organizacije PwC.
 
Kapaciteti
PwC Training Academy Facilities Mi u PwC-u verujemo da su komuniciranje, razmena ideja i prenos znanja efikasniji kada tehnički kapaciteti podupiru proces učenja.
PwC u Srbiji poseduje moderan i potpuno opremljen prostor koji pruža konfor i fleksibilnost. U našim prostorijama je moguće istovremeno organizovati različite vidove obuke za ukupno 50 polaznika.

 
Usluge
PwC ServicesKako bi imali pravi efekat, obuka i razvoj moraju da odgovore na specifične potrebe vašeg poslovanja i vaših zaposlenih.Za tu svrhu je potrebno da se, pre, za vreme i nakon sprovođenja neke obuke ili razvojne intervencije, prepoznaju i uzmu u obzir faktori relevantni za vas.
PwC Akademija vam pomaže da dostignete željeni cilj, oslanjajući se na ekspertizu naših stručnjaka.

 
PwC Mini MBA, znanje koje vredi, 9. generacija

PwC Mini MBA - osma generacija

Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da je počeo upis 9. generacije (mart 2016) polaznika našeg Mini MBA programa. Budite deo programa obuka razvijenog u Srbiji, a koji se sa uspehom primenjuje u više zemalja širom sveta!

Ovaj program obuhvata najvažnija znanja i veštine o upravljanju organizacijama. Sastoji se od 9 tematskih sesija i traje ukupno 16 dana (100 sati obuke). Predavanja su organizovana petkom (18-22h) i subotom (9-17h). Na kraju obuke polaznike očekuje završni ispit u trajanju od 2,5 sata.

Do sada su kroz PwC Mini MBA program prošli menadžeri različitih nivoa i sektora iz nekih od najznačajnijih kompanija i banaka u Srbiji. Menadžerske znanja i veštine sa nama su sticali i vlasnici malih i srednjih preduzeća, ljudi iz nevladinog sektora i jedne od od najvažnijih i najinventivnijih obrazovnih institucija u Srbiji.

Ponosni smo na naše polaznike u Srbiji, ali i na činjenicu da je PwC Mini MBA progam razvijen u Srbiji počeo da se primenjuje i u PwC Akademiji u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i drugim zemljama.

Predavanja za novu generaciju počinju 4. marta , a rok za prijavljivanje je 26. februar. Rano prijavljivanje do 5. februara vam omogućava da uštedite 200 evra.

Više informacija potražite na segmentu našeg sajta o PwC Mini MBA programu ili nam pišite na theacademy@rs.pwc.com.1. oktobar 2015 - Porez na dodatu vrednost

Obuka je namenjen računovođama i poreskim / finansijskim menadžerima i osobama odgovornim za primenu odredaba relevantne regulative i pripremu PDV prijava. Osim pomenutog, obuka je namenjena i finansijskim direktorima odgovornim za kontrolu i nadzor procesa pripreme obračuna poreza na dodatu vrednost.

Naš gost na obuci će biti Irina Stevanović Gavrović, Sektor za fiskalni sistem, Ministarstvo Finansija Republike Srbije.


6 - 9. oktobar 2015 - PMP PREP kurs po RMC metodologiji

PwC Akademija Vam nudi mogućnost da se u najkraćem roku pripremite za polaganje ispita za najcenjeniju međunarodnu kvalifikaciju u oblasti upravljanja projektima - PMP.


14. oktobar 2015 - Sertifikat u oblasti upravljanja ljudskim resursima CIPD instituta (CHRM)

Kvalifikacija CIPD Certificate in Human Resources Management (CHRM) namenjena je HR menadžerima koji se bave uspostavljanjem HR politika i strategija, a koji imaju potrebu da razumeju ulogu ljudskih resursa u širem kontekstu organizacije i okruženja.

CHRM sertifikat će unaprediti vašu sposobnost evaluacije uspešnosti različitih HR modela i praksi, kao i razumevanje uticaja koji eksterni faktori imaju na HR aktivnosti.

Ako želite da steknete profesionalni nivo članstva u CIPD institutu, steknete kredibilitet i reputaciju, onda je ova kvalifikacija za Vas.

 

19 - 20. novembar 2015 - Upravljanje projektima

U tokuobukeanaliziraćemopet grupaprocesau upravljanjuprojektima, odidejedase projekatpokrenepa do zatvaranjasamogprojekta. Takođe ćemo obraditii faze životnog ciklusa projekta i posebnu pažnju posvetiti najvažnijim tehnikama i alatima koji se odnose na metodologiju upravljanja projektima.

21. mart: Veštine pregovaranja za menadžere

Iz poslovne škole Saïd Business Schoolna Univerzitetu Oksford, PwC Akademija dovodi Tim Cullena za vas, jednog od vodećih predavača u svetu u oblasti veština i nauke pregovaranja.

Da bi ste se registrovali popunite formular  i pošaljite faksom (+381 11 3302 101) ili na e-mail.Početak programa ACCA webex (online) obuka za ispitni semestar jun 2015

PwC Akademija organizuje seriju webex pripremnih obuka za junski ispitni rok.

Za više informacija, kontaktirajte nas putem maila ili pozovite +381 11 3302100Srpski menadžeri nagradili PwC Akademiju

Serbian managers awarded PwC's Academy

Treću godinu zaredom, 15. decembra 2014, Srpska asocijacija menadžera (SAM) organizovala je Gala veče povodom dodele „SAM GODIŠNJE NAGRADE 2014" sa ciljem unapređenja poslovnog okruženja za menadžere, dalje profesionalizacije menadžerske struke kao i afirmisanja onih kompanija, menadžera, obrazovnih institucija i novinara koji se zalažu za bolje uslove poslovanja, kao i za bolji život svih građana u celini.

PwC Services

PwC Akademija je ove godine dobila SAM Godišnju nagradu kao "Lider u profesionalnom usavršavanju menadžera". Ova nagrada je potvrda visokog kvaliteta obuka kroz koje je i ove godine prošao veliiki broj polaznika.

 

PwC Services

Nagradu je u ime PwC Akademije primio njen menadžer Miro Smolović.

 

Kako je bilo na Gala večeri i ko su sve dobitnici SAM Godišnjih nagrada možete pogledati na sajtu Srpske asocijacije menadžera.

Arhiva vesti.

Strаteški partneri

rmc project management CIPD rmc project management rmc project distributor
Novo

Kontakt

PwC

Omladinskih brigada 88a

Airport City Belgrade

11070 Beograd, Srbija

Tel: (+381) 11 33 02 100

Fax: (+381) 11 33 02 101

E-mail kontakt

Newsletter - PwC Akademija 

Newsletter PwC Akademije su dostupni. Prijavite se za nove vesti, najave i sl.

Brzi linkovi