ACCA obuke
ACCA U okviru svojih aktivnosti, PwC Akademija organizuje pripremne obuke za polaganje ispita za ACCA kvalifikaciju .
 
PwC Mini MBA

Dr Konstantin Kiritsis, Predavač, PwC Akademija

 
Šta je to PwC Akademija?
PwC Akademija je obrazovni deo globalne organizacije PricewaterhouseCoopers (PwC) u Srbiji. PwC Akademiju čine stručnjaci sa iskustvom koji polaznicima prenose iskustva i znanja koja i sami redovno koriste u svakodnevnoj praksi.
Nudimo različite programe obuke za sticanja znanja i veština potrebnih u savremenom poslovanju. Ponuda je koncipirana na osnovu iskustava naših eksperata i globalne organizacije PwC.
 
Kapaciteti
PwC Training Academy Facilities Mi u PwC-u verujemo da su komuniciranje, razmena ideja i prenos znanja efikasniji kada tehnički kapaciteti podupiru proces učenja.
PwC u Srbiji poseduje moderan i potpuno opremljen prostor koji pruža konfor i fleksibilnost. U našim prostorijama je moguće istovremeno organizovati različite vidove obuke za ukupno 50 polaznika.

 
Usluge
PwC ServicesKako bi imali pravi efekat, obuka i razvoj moraju da odgovore na specifične potrebe vašeg poslovanja i vaših zaposlenih.Za tu svrhu je potrebno da se, pre, za vreme i nakon sprovođenja neke obuke ili razvojne intervencije, prepoznaju i uzmu u obzir faktori relevantni za vas.
PwC Akademija vam pomaže da dostignete željeni cilj, oslanjajući se na ekspertizu naših stručnjaka.

 
Doživi znanje!

Doživi znanje! Izašao je novi raspored otvorenih treninga PwC Akademije od marta do septembra 2014.

5 x znanje koje vredi!

Peta generacija PwC Mini MBA programa

Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da je počeo upis 5. generacije (Mart 2014) polaznika našeg Mini MBA programa. Budite deo programa obuka razvijenog u Srbiji, a koji se sa uspehom primenjuje u više zemalja širom sveta!

Ovaj program obuhvata najvažnija znanja i veštine o upravljanju organizacijama. Sastoji se od 9 tematskih sesija i traje ukupno 16 dana (100 sati obuke). Predavanja su organizovana petkom (18-22h) i subotom (9-17h). Na kraju obuke polaznike očekuje završni ispit u trajanju od 2,5 sata.

Do sada su kroz PwC Mini MBA program prošli menadžeri različitih nivoa i sektora iz nekih od najznačajnijih kompanija i banaka u Srbiji. Menadžerske znanja i veštine sa nama su sticali i vlasnici malih i srednjih preduzeća, ljudi iz nevladinog sektora i jedne od od najvažnijih i najinventivnijih obrazovnih institucija u Srbiji.

Ponosni smo na naše polaznike u Srbiji, ali i na činjenicu da je PwC Mini MBA progam razvijen u Srbiji počeo da se primenjuje i u PwC Akademiji u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i drugim zemljama.

Predavanja za novu generaciju počinju 14. marta i traju do 7. juna, a rok za prijavljivanje je 7. mart. Rano prijavljivanje do 7. februara vam omogućava da uštedite 200 evra.

Više informacija potražite na segmentu našeg sajta o PwC Mini MBA programu ili nam pišite na theacademy@rs.pwc.com.Srpski menadžeri nagradili PwC Akademiju

Srpski menadžeri nagradili PwC Akademiju

PwC Akademija je po izboru članova Srpske asocijacije menadžera (SAM) proglašena za jednu od tri najbolje institucije za obrazovanje i profesionalno usavršavanje menadžera u Srbiji.

Na gala večeri organizovanoj 16. decembra u Beogradu po drugi put su dodeljene “Godišnje nagrade SAM-a” u sedam kategorija. PwC Akademiji je pripala druga nagrada u pomenutoj kategoriji, dok je prva nagrada dodeljena Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Za ovu nagradu je bilo nominovano ukupno jedanaest obrazovnih institucija iz Srbije.

Miro Smolović, menadžer PwC Akademije je povodom dobijanja ove prestižne nagrade izjavio: “Veliko nam je zadovoljstvo i čast što smo ovu nagradu dobili baš od menadžera, jer su naše obuke u velikoj meri i namenjene menadžerima i onima koji to žele da postanu. Smatramo da je kontinuirano obrazovanje od izuzetne važnosti za privredu u Srbiji i drago nam je da je ovo naše zalaganje prepoznato i potvrđeno ovom nagradom.

Nagrade su dodeljene još i u kategorijama: “Najbolji poslodavac”, “Najbolji menadžer”, “Najbolji mladi menadžer”, “Regionalni projekat godine”, “Najbolji poslodavac u kategoriji MSP” i “Najbolji novinar ekonomske redakcije”.Sertifikat u oblasti upravljanja ljudskim resursima CIPD instituta (CHRM)

Kvalifikacija CIPD Certificate in Human Resources Management (CHRM) namenjena je HR menadžerima koji se bave uspostavljanjem HR politika i strategija, a koji imaju potrebu da razumeju ulogu ljudskih resursa u širem kontekstu organizacije i okruženja.

CHRM sertifikat će unaprediti vašu sposobnost evaluacije uspešnosti različitih HR modela i praksi, kao i razumevanje uticaja koji eksterni faktori imaju na HR aktivnosti.

Ako želite da steknete profesionalni nivo članstva u CIPD institutu, steknete kredibilitet i reputaciju, onda je ova kvalifikacija za Vas.

 

Dovodimo CIPD zbog Vas!

Poštovani,


CIPDPwC Akademija nastavlja uspešnu saradnju sa CIPD (The Chartered Institute of Personnel and Development), cime HR profesija u Srbiji ima izuzetnu priliku za sopstveni profesionalni razvoj i napredak.

 

Stoga Vas pozivamo na Otvoreno veče sa CIPD i PwC Akademijom.

Tokom ovog događaja ćete biti u prilici da se sretnete sa predstavnicima CIPD-a i da čujete nešto više o:

  • Vrućim temama iz oblasti HR-a, kroz pregled rezultata najnovijih CIPD istraživanja, i
  • CIPD programima koje ce ova institucija i PwC Akademija zajedno ponuditi u Srbiji.

Takođe Vam nudimo i priliku da sa ostalim predstavnicima HR zajednice u Srbiji porazgovarate o najvažnijim HR temama.

Događaj je zakazan za 28. januar, u periodu od 18 do 21 časova.

S obzirom da je broj mesta ograničen molimo Vas da nam potvrdite svoje prisustvo tako što ćete poslati mail na theacademy@rs.pwc.com.CIPD - nova serija seminara za HR profesionalce

 

PwC Akademija organizuje novu seriju seminara za HR profesionalce koje drže vrhunski HR eksperti iz CIPD-a.

7.novembar 2013. HR kao biznis partner

20. februar 2014. Procena investicija u obuku i razvoj zaposlenih (ROI i L&D)

14. mart 2014. Merenje, upravljanje i održavanje angažovanja zaposlenih

10. april 2014. Kreiranje integrisane strategije razvoja menadžmenta

Šta je CIPD?

CIPD (Chartered Institute of Personnel and Development) jedna je od vodećih svetskih profesionalnih HR i razvojnih organizacija sa više od 135 000 članova širom sveta. Oni znaju kako izgleda “dobar HR” i šta bi to HR profesionalci trebalo da znaju, šta bi trebalo da rade u različitim fazama njihovih karijera bez obzira na to da li su specijalisti za određenu oblast HR-a ili ne i da li rade u međunarodnim ili lokalnim kompanijama. CIPD Enterprises je kompanija u potpunom vlasništvu CIPD-a koja sarađuje sa PwC u Centralnoj i istočnoj Evropi na razvoju i organizovanju obuka i profesionalnih kvalifikacija u oblasti HR- a i obuke i razvoja zaposlenih.

Prostor:

PwC Akademija (Omladinskih brigada 88a, Beograd)

Jezik

Engleski

Cena

-Pojedinačni seminar: CIPD članovi EUR 500 + PDV/polaznici koji nisu CIPD članovi EUR550 + VAT
-Paket 1 (4 seminara) : CIPD članovi EUR 1800 + VAT/ polaznici koji nisu CIPD članovi EUR 1980 + VAT
-Paket 2 (3 seminara) : CIPD članovi EUR 1425 + VAT/ polaznici koji nisu CIPD članovi EUR 1550 + VAT

Korporativni popusti:

Za 4 registrovana polaznika iz jedne kompanije obezbeđujemo još jedno dodatno mesto gratis.

Da bi ste se registrovali popunite formular za:
-paket 1 (4 seminara)
-paket 2 (3 seminara)
ai pošaljite faksom (+381 11 3302 101) ili na e-mail.


Arhiva vesti.

Strаteški partneri

rmc project management CIPD rmc project management rmc project distributor
Novo

Kontakt

PwC

Omladinskih brigada 88a

Airport City Belgrade

11070 Beograd, Srbija

Tel: (+381) 11 33 02 100

Fax: (+381) 11 33 02 101

E-mail kontakt

Newsletter - PwC Akademija 

Newsletter PwC Akademije su dostupni. Prijavite se za nove vesti, najave i sl.

Brzi linkovi