ACCA obuke
ACCA U okviru svojih aktivnosti, PwC Akademija organizuje pripremne obuke za polaganje ispita za ACCA kvalifikaciju .
 
PwC Mini MBA

Dr Konstantin Kiritsis, Predavač, PwC Akademija

 
Šta je to PwC Akademija?
PwC Akademija je obrazovni deo globalne organizacije PricewaterhouseCoopers (PwC) u Srbiji. PwC Akademiju čine stručnjaci sa iskustvom koji polaznicima prenose iskustva i znanja koja i sami redovno koriste u svakodnevnoj praksi.
Nudimo različite programe obuke za sticanja znanja i veština potrebnih u savremenom poslovanju. Ponuda je koncipirana na osnovu iskustava naših eksperata i globalne organizacije PwC.
 
Kapaciteti
PwC Training Academy Facilities Mi u PwC-u verujemo da su komuniciranje, razmena ideja i prenos znanja efikasniji kada tehnički kapaciteti podupiru proces učenja.
PwC u Srbiji poseduje moderan i potpuno opremljen prostor koji pruža konfor i fleksibilnost. U našim prostorijama je moguće istovremeno organizovati različite vidove obuke za ukupno 50 polaznika.

 
Usluge
PwC ServicesKako bi imali pravi efekat, obuka i razvoj moraju da odgovore na specifične potrebe vašeg poslovanja i vaših zaposlenih.Za tu svrhu je potrebno da se, pre, za vreme i nakon sprovođenja neke obuke ili razvojne intervencije, prepoznaju i uzmu u obzir faktori relevantni za vas.
PwC Akademija vam pomaže da dostignete željeni cilj, oslanjajući se na ekspertizu naših stručnjaka.

 
PwC Mini MBA, znanje koje vredi, 6. generacija

PwC Mini MBA - Šesta generacija

Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da je počeo upis 6. generacije (Oktobar 2014) polaznika našeg Mini MBA programa. Budite deo programa obuka razvijenog u Srbiji, a koji se sa uspehom primenjuje u više zemalja širom sveta!

Ovaj program obuhvata najvažnija znanja i veštine o upravljanju organizacijama. Sastoji se od 9 tematskih sesija i traje ukupno 16 dana (100 sati obuke). Predavanja su organizovana petkom (18-22h) i subotom (9-17h). Na kraju obuke polaznike očekuje završni ispit u trajanju od 2,5 sata.

Do sada su kroz PwC Mini MBA program prošli menadžeri različitih nivoa i sektora iz nekih od najznačajnijih kompanija i banaka u Srbiji. Menadžerske znanja i veštine sa nama su sticali i vlasnici malih i srednjih preduzeća, ljudi iz nevladinog sektora i jedne od od najvažnijih i najinventivnijih obrazovnih institucija u Srbiji.

Ponosni smo na naše polaznike u Srbiji, ali i na činjenicu da je PwC Mini MBA progam razvijen u Srbiji počeo da se primenjuje i u PwC Akademiji u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i drugim zemljama.

Predavanja za novu generaciju počinju 3. oktobra i traju do 26. decembra, a rok za prijavljivanje je 26. septembar. Rano prijavljivanje do 3. septembra vam omogućava da uštedite 200 evra.

Više informacija potražite na segmentu našeg sajta o PwC Mini MBA programu ili nam pišite na theacademy@rs.pwc.com.16. Oktobar 2014 - Sertifikat u oblasti upravljanja ljudskim resursima CIPD instituta (CHRM)

Kvalifikacija CIPD Certificate in Human Resources Management (CHRM) namenjena je HR menadžerima koji se bave uspostavljanjem HR politika i strategija, a koji imaju potrebu da razumeju ulogu ljudskih resursa u širem kontekstu organizacije i okruženja.

CHRM sertifikat će unaprediti vašu sposobnost evaluacije uspešnosti različitih HR modela i praksi, kao i razumevanje uticaja koji eksterni faktori imaju na HR aktivnosti.

Ako želite da steknete profesionalni nivo članstva u CIPD institutu, steknete kredibilitet i reputaciju, onda je ova kvalifikacija za Vas.

 

7 - 10 oktobar 2014: PMP PREP četvorodnevni kurs po RMC metodologiji

Ovaj intenzivni četvorodnevni kurs je kreiran tako da Vas pripremi za polaganje PMP ispita na jedan zabavan i efikasan način i to bez potrebe za dodatnim učenjem kod kuće. Pored jedinstvenih igara i aktivnosti, ovaj kurs sadrži i vežbe i tehnike posebno dizajnirane da povećaju uspeh u sticanju znanja. Tokom ovog kursa polaznici dobijaju ne samo znanja potrebna za polaganje ispita za samo 4 dana, već tako postaju i bolji menadžeri projakata.

Vreme održavanja

07 - 10.  oktobar  2014

Predavač

Miro Smolović, PMP i RMC sertifikovani trener

Mesto

PwC Akademija (Omladinskih brigada 88a, Novi Beograd)

Jezik

engleski

Cena

1200 evra + PDV


Da bi ste se registrovali popunite formular  i pošaljite faksom (+381 11 3302 101) ili na e-mail.


Srpski menadžeri nagradili PwC Akademiju

Srpski menadžeri nagradili PwC Akademiju

PwC Akademija je po izboru članova Srpske asocijacije menadžera (SAM) proglašena za jednu od tri najbolje institucije za obrazovanje i profesionalno usavršavanje menadžera u Srbiji.

Na gala večeri organizovanoj 16. decembra u Beogradu po drugi put su dodeljene “Godišnje nagrade SAM-a” u sedam kategorija. PwC Akademiji je pripala druga nagrada u pomenutoj kategoriji, dok je prva nagrada dodeljena Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Za ovu nagradu je bilo nominovano ukupno jedanaest obrazovnih institucija iz Srbije.

Miro Smolović, menadžer PwC Akademije je povodom dobijanja ove prestižne nagrade izjavio: “Veliko nam je zadovoljstvo i čast što smo ovu nagradu dobili baš od menadžera, jer su naše obuke u velikoj meri i namenjene menadžerima i onima koji to žele da postanu. Smatramo da je kontinuirano obrazovanje od izuzetne važnosti za privredu u Srbiji i drago nam je da je ovo naše zalaganje prepoznato i potvrđeno ovom nagradom.

Nagrade su dodeljene još i u kategorijama: “Najbolji poslodavac”, “Najbolji menadžer”, “Najbolji mladi menadžer”, “Regionalni projekat godine”, “Najbolji poslodavac u kategoriji MSP” i “Najbolji novinar ekonomske redakcije”.Arhiva vesti.

Strаteški partneri

rmc project management CIPD rmc project management rmc project distributor
Novo

Kontakt

PwC

Omladinskih brigada 88a

Airport City Belgrade

11070 Beograd, Srbija

Tel: (+381) 11 33 02 100

Fax: (+381) 11 33 02 101

E-mail kontakt

Newsletter - PwC Akademija 

Newsletter PwC Akademije su dostupni. Prijavite se za nove vesti, najave i sl.

Brzi linkovi